Bij YCL is het onze missie om persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Door een scherpe prijs te onderhandelen met trainers en locaties, trachten we de financiële drempel te verlagen. De lage prijzen van onze workshops ten opzichte van de markt  zijn te danken aan de (gedeeltelijk) vrijwillige inzet van de locaties, trainers en organisatoren van de workshops.

Sinds kort werken we met 3 tarieven, om ook deelnemers vanuit non-profit organisaties en deelnemers die persoonlijk investeren in hun ontwikkeling te kunnen blijven verwelkomen.

Particulieren Non-profit Profit
basisprijs* basisprijs + 25% basisprijs + 50%

* Basisprijs wordt berekend in de veronderstelling dat enkel particulieren meedoen (veiligheidsmarge). * De basisprijs is de scherpe prijs die we kunnen onderhandelen voor particulieren. Deze scherpe prijs is te danken aan de (gedeeltelijk) vrijwillige inzet van de locaties, trainers en organisatoren van de workshops.

Annulatievoorwaarden gelden op het bedrag van inschrijving. Je inschrijving voor een workshop is pas definitief indien de storting op rekening BE58 7350 4657 8879  is ontvangen.