Flyermindfulness

Traag is goed

… slow-food, slow-coffee, slow-living, slow-cinema … Nog maar 10% van de snelheid uit je leven halen doet je meer mooie dingen opmerken. Je geest en lichaam kunnen weer ademen en je voelt je rustiger, blijer en gelukkiger. Wil jij dat ook? Wel, kom dan naar deze slow-mindfulness-workshop: een dagje lekker onthaasten, thuiskomen bij jezelf en jezelf verzorgen. Je gaat naar huis met bruikbare tips en een zelfzorgplan. Nog nooit gemediteerd? No stress 😉 deze workshop is voor iedereen toegankelijk.

Datum
18 November 2017 (van 9h – 17h)

Locatie
Zaal Het Hart (Schoenen Torfs)
Industriepark West 50
9100 Sint-Niklaas

Prijs
€70* voor particulieren

Trainer
Nele Costers van Golden Blue

Inschrijving
Stuur een bevestigingsmail naar young.cultural.leaders@gmail.com met je naam en telefoonnummer. Stort je inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE15 7310 3793 2530. Je inschrijving is pas definitief na storting.

*Bij YCL is het onze missie om persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Door een scherpe prijs te onderhandelen met trainers en locaties, trachten we de financiële drempel te verlagen. Sinds kort werken we met 3 tarieven, om ook deelnemers vanuit non-profit organisaties en deelnemers die persoonlijk investeren in hun ontwikkeling te kunnen blijven verwelkomen. Werknemers van non-profit en profit organisaties betalen voor deze workshop respectievelijk 88€ (+25%) en 105€ (+50%). Na bevestiging van je deelname krijg je een factuur. Klik hier voor meer informatie over onze prijsbeleid.
De lage prijzen van onze workshops ten opzichte van de markt  zijn te danken aan de (gedeeltelijk) vrijwillige inzet van de locaties, trainers en organisatoren van de workshops.