10-11 maart ’18 – Kluizerij van Affligem

2-daagse training Break Out onder begeleiding van André Pelgrims

We gingen op verkenning naar onze patronen. De manieren waarop we gewoon zijn om te denken, handelen, bewegen,…
Wat hebben we in de loop van ons leven geleerd en dient ons niet meer helemaal? Wat belemmert ons om helemaal te zijn wie we willen zijn? Waar willen we wat vrijer in worden?
GETUIGENISSEN
"Break out is een workshop helpt je om patronen bij jezelf te herkennen. Sommige mensen zijn zich heel bewust welke doelen ze willen bereiken, welke horizonten ze nog willen ontdekken, ... echter zijn vele onder ons zich niet bewust dat er groot deel van onze eigenschappen en gedragingen voortkomen uit ons onbewuste zelf. Door op een rustige en geleidelijke manier en op basis van meditatie contact te maken met je lichaam en hetgeen dat onbewust aanwezig is, wordt er getracht om je te helpen deze patronen zelf te ontdekken. Het weekend was voor mij heel inspirerend. Ik heb het gevoel dat ik nog steeds een beetje op een 'golf' zit, ik heb mezelf voorgenomen om die patronen verder uit te diepen om me zelfbewuster te laten worden, maar tegelijkertijd ook om mezelf de tijd en ruimte te geven om dit te ontdekken. Sinds dan ben ik er ook heel communicatief over geweest, zowel over het weekend als over patronen die ik bij mezelf herken."
Pieter
"Voor mij was het een oefening in loslaten en binnenpakken, de stilte toelaten en de gevoelens op zijn minst (h)erkennen. Doordat alles rustig werd opgebouwd, was er ook tijd om in de juiste modus te komen. In het begin dacht ik: “amai, ’t gaat hier al ineens diep”, maar de 2 dagen vlogen voorbij en smaakten naar meer. Je moet je wel smijten om er iets aan te hebben, de mate waarin ik eerlijk kon zijn tegenover mezelf bepaalde natuurlijk sterk hoeveel ik er voor mezelf uithaalde."
Ewald
"Ik heb heel erg toffe en positieve mensen ontmoet die openminded in het leven staan. Achteraf gezien heb ik me vermoedelijk wat op de achtergrond gehouden en was het voor mezelf wat kort. Ik zou graag nog wel eens mensen terugzien ervan. Leuk om jullie allemaal te leren kennen. En hoewel niet altijd even gemakkelijk, toch op een aangename en intens begeleidende manier gebracht waardoor het bevattelijk en constructief werd. Kort, maar intens confronteren en tegelijkertijd ook intens genieten. Bewust-wording van jezelf en je omgeving, handvaten die onmiddellijk bruikbaar zijn in het échte leven: thuis en op het werk. Ik bewonder André zijn 'zien' van mensen en opmerkzaamheid. Super!  Wanneer ik het even kwijt was, wist hij altijd net op het juiste moment met de juiste woorden me weer in het verhaal mee te nemen." 
Julie
break out ycl - post fb
break out foto 1 (2)
Break out foto 2