4 t.e.m. 5 maart 2017 – Koningsteen, Kapelle-op-den-Bos door top-facilitator James Bampfield die oa het jaartraject ‘Leading By Being’ organiseert onder de organisatie Quinx.

Persoonlijk Leiderschap is zowel bedoeld voor mensen die een leidinggevende rol opnemen als voor alle anderen. Het thema van de workshop: “Hoe gedraag ik me in groep?”

GETUIGENISSEN
"Mijn hoge verwachtingen zijn ingelost. Op slechts twee dagen tijd werd een diepgaande transformatie doorgemaakt en dit zowel persoonlijk als op groepsniveau. De inzichten in groepsdynamica werden aan de lijve ondervonden in uitdagende, maar relevante oefeningen en coaching sessies. Dit was geen leiderschapstraining, maar een leiderschapservaring. Geen kennisoverdracht, maar indruk-wekkend." 
Jochanan (36 jaar)
"Een weekend waar ik zonder verwachtingen en met een open mind naartoe ben vertrokken. Een weekend waarvan ik naar huis ben gegaan met een enorm gevoel van dankbaarheid, erkenning en voldoening. Het proces brengt je tot heel nieuwe en verrijkende inzichten. Een aanrader voor iedereen die bereid is zichzelf in vraag te stellen om zo anderen en zichzelf beter te kunnen coachen.En als kers op de taart: enorm interessante en leuke mensen!"
 Axelle (25 jaar)
"Naast persoonlijk leiderschap heb ik via de begeleiding van James veel geleerd over groepsdynamica. Ik heb in het verleden training gevolgd rond werken met groepen. De aanpak van James noem ik aardverschuivend. Er zit veel durf en (berekend) risico achter en daardoor denk ik dat ik grotere stappen vooruit gezet heb". 
Anoniem

image003 (1)

image004

Schermafbeelding 2017-01-16 om 09.23.00[1]