23 maart 2014 – Abdij van Tongerlo

Deze dag had tot doel om de “doorwinterde” YCL’ers warm te houden en nieuwsgierige enthousiastelingen warm te maken voor onze activiteiten. De begeleiding gebeurde door Saskia Szepansky.

GETUIGENIS

De wereld heeft het nodig dat er mensen zo duidelijk initiatief pakken, durven anders en zichzelf zijn. Jullie enthousiasme, onbevangenheid, kritische blikken, zoekende houding en daarmee gepaard gaande daadkracht heeft ook mij energie gegeven.” (Saskia Szepansky)

UITNODIGING

Wie zijn we écht? Hoe kunnen we met onze échte ik bewust in het leven staan en bewuste keuzes maken? Dit zijn vragen die ons bezig houden en waar we met YCL een antwoord op willen zoeken. Over hoe we dit precies willen doen, werd sinds het vorige weekend al heel wat nagedacht. Tijdens deze “opwarmdag” willen we dit heel graag terugkoppelen, zowel naar mensen die al vertrouwd zijn met YCL als naar nieuwe gezichten. We richten onze blik ook op de toekomst, en lichten graag al een tipje van de sluier met betrekking tot het volgende YCL-weekend. En uiteraard staan er een aantal ‘typische’ YCL-activiteiten op het programma, o.l.v. Saskia.